Din gave venter lige rundt om hjørnet!

Hjælp

Sådan bestiller du din julegave:
Du har frit valg mellem alle gaver, der er shoppen. For at vælge årets julegave, skal du klikke på produktet og derefter klikke på "Vælg gave" Herefter kommer gaven i din indkøbskurv, og du kan nu klikke videre "Til bestilling"

 

Nu skal du blot udfylde de viste felter. Bemærk, du kan vælge hvilken adresse, gaven skal sendes til. Derefter klikker du ”Godkend og bestil”.

Du vil modtage en ordrebekræftelse på e-mail med information om gaven og den angivne leveringsadresse. Den indpakkede gave vil blive sendt inden for kort tid til den angivne adresse.

 

Hvis du har spørgsmål til bestilling af årets julegave, kan du altid ringe til vores kundeservice på tlf. 38237020 eller sende en e-mail på [email protected]

 

Generel info
Gaveshoppen udbydes af GoGift A/S der er Nordens største gavefirma, ejet af Nordisk Film/Egmont. Samarbejdet mellem Kræftens Bekæmpelse og GoGift, hvor op til 45% af beløbet ved valg af produkter går til Kræftens Bekæmpelse.

 

Der tages forbehold for udsolgte varer, men vi bestræber os altid på at kunne tilbyde et andet og bedre produkt i samme kategori.